ArtTeatro

ArtTeatro on vuonna 2008 perustettu sirkus- ja varieteetaiteen ohjelmapalvelu. Yrityksemme on erikoistunut korkeatasoisten viihde-elämysten tuottamiseen ja sirkusaktiviteettien järjestämiseen. 

Meiltä voitte tilata sirkusesityksiä ja ohjelmanumeroita kuten akrobatiaa, taikuutta,  jongleerausta, taiteilua trapetsilla tai nuoralla. Esityksemme sovitetaan tapahtumanne tilaan ja konseptiin sopivaksi. Myös sirkuskoululaiset esiintyvät tilaisuuksissa.

Järjestämme sirkuskoulutusta, tilausesityksiä matkailuryhmille, sirkussyntymäpäiviä, sirkusfitness-treeniä kaikenikäisille sekä leirikouluja ja työpajoja ryhmille. Kysy rohkeasti lisää ja pyydä tarjous!

Saariston sirkusfestivaali  4.7.-3.8. 2020 huipentaa kesäloman. Kustavi muuttuu silloin kansainvälisen sirkustaiteen kehdoksi. Festareilla on myös hauskoja työpajoja ja sirkusleirejä kaikenikäisille.

Yrityksemme taiteellisesta  ja toimitusjohdosta vastaavat Cirque du Soleilista tuttu trapetsitaiteilija Pauliina Räsänen ja maailmanmestariakrobaatti Slava Volkov. 

Yrityksemme voitti  Matkailun Oskari 2015 palkinnon sekä toiminnanjohtajillemme Pauliina Räsäselle ja Slava Volkoville myönnettiin Varsinais-Suomen Maakuntahallituksen arvostettu Aurora-mitali ansiokkaasta kulttuurityöstämme sirkustaiteen saralla.

Pauliina & Slava, kuvaaja lasse lecklin-1

Duo Pauliina & Slava

 info@artteatro.com         © ArtTeatro 2019